HomeSense categoriaMovem Tortosa proposarà la compra dels Josepets al ple de l’Ajuntament

Movem Tortosa proposarà la compra dels Josepets al ple de l’Ajuntament

Movem Tortosa ha avançat que al ple de març presentarà al ple de l’Ajuntament una moció perquè es comprometa a adquirir l’antic col·legi de Sant Josep, situat al barri del Rastre.

Per a Jordi Jordan, portaveu de la formació, “és el moment idoni de crear projectes de ciutat recuperant edificis en desús com s’està fent a tot Europa, on s’aposta per la rehabilitació en lloc de fer edificis nous”.

Movem Tortosa ha recordat que en el passat es va intentar instal·lar als Josepets la Universitat o també els Jutjats, però que no va fructificar i ara creuen que és el moment que el consistori done el pas i adquirisca l’edifici “perquè s’està degradant cada vegada més i serà molt difícil recuperar-lo si tardem tant, amb el perill que siga irrecuperable”. Movem Tortosa creu que l’equipament de l’antic col·legi dels Josepets oferix oportunitats com la recuperació de la piscina existent a l’aire lliure, que “serviria per a tindre una piscina d’estiu després que l’actual govern deixés Tortosa sense en destruir la de 50 metres que teníem a l’estadi”.

Per a la formació progressista, també es podria ubicar un alberg municipal a l’actual residència d’operaris diocesans, que “està en molt bon estat i pràcticament per estrenar”. Jordan proposa que la resta de naus es convertisquen en un centre d’art contemporani, on tindrien cabuda des de bucs d’assaigs per a músics fins a sales diàfanes per a la creació artística

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 44 = 50

Últimes notícies