HomeEsportsInici de les curses de muntanya a Benifallet

Inici de les curses de muntanya a Benifallet

Pere Aurell i Ragna Debats, de la Cameta Coixa, es van imposar per segon any consecutiu a la Cursa del Pastisset de Benifallet, que enguany va arribar a la dècima edició, organitzada per l’Associació Fent Sendera, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Benifallet.

Aurell va completar els 30 km de la cursa Trail amb 2:56:59. Segon classificat Jonatan Cuesta, també de la Cameta Coixa, 3:01:34 i tercer Joan Pol Vilà, de l’EA Montroig, 3:04:47.

En categoria femenina, Ragna Debats va fer un temps de 3:35:36, segon lloc Ingrid Ruiz, de l’AE Matxacuca, 3:46:00 i, tercer, Paula Espinach, de la Cameta Coixa, 4:09:29.

En categoria sènior, vencedors, Jonatan Mora, 3:09:18 i Sandra Vidiella, 4:25:54, que també va ser la millor local.

Al Circuit Express, de 20,1 km, primer Arnau Aranda,1:49:49, seguit de Sergio Coll, 1:49:52, i Carles Salsench, 1:51:49.

En la femenina, Fanny Barreda ,2:28:46, Marta Gistas, 2:31:59 i Yolanda Freixa, 2:40:11.

En cadet, de 12,4 km, Alexander Esteban va arribar en primer lloc, 1:08:58; segon David Rubio, 1:13:05, i tercer Aleix Bajador 1:13:34.

Al cadet femení, Clara Pagà i Andrea Forés van ocupar el primer lloc amb 2:01:27 i Nerea Sanahuja el segon, 2:03:05.

En júnior, amb recorregut de 20,1 km, Pau Lleixà, primer amb 1:56:59. L’han seguit Josep Maria Julve, 1:59:56 i, i Ramon Beltran, 2:11:29.

En total, la prova, que ha encetat el calendari ebrenc de curses per muntanya de les Terres de l’Ebre, ha comptat amb 500 participants i hi han participat 200 voluntaris. La jornada ha estat carregada de sorpreses i ha tingut la solidaritat com a nota destacada. Es va recollir roba i calçat esportiu per a la Creu Roja i s’han venut productes fets a mà. Es van realitzar diferents activitats i tallers destinats a la lluita contra el càncer en col·laboració amb la Lliga contra el Càncer de Tarragona i Terres de l’Ebre. La cursa va acabar amb el tradicional dinar popular d’olla barrejada a càrrec de l’Associació de Dones Meravelles de Benifallet i actuació del grup musical The Bohemian.