HomeSense categoriaLa Diputació de Tarragona, reconeguda amb el Premi a l'Excel·lència en la...

La Diputació de Tarragona, reconeguda amb el Premi a l’Excel·lència en la Gestió Pública

La Diputació de Tarragona ha estat guardonada amb el Premi a l’Excel·lència en la Gestió Pública, que atorga anualment el Ministeri de Política Territorial i Funció Pública, inclòs en els Premis a la Qualitat i Innovació en la Gestió Pública.

El guardó reconeix a l’organisme públic que s’hagi distingit especialment per l’increment de la qualitat dels seus serveis, tot avaluant el rendiment global de les organitzacions públiques en el marc del model de referència EFQM. La Diputació de Tarragona recollirà el guardó durant un acte que tindrà lloc durant el mes de març i que estarà presidit per la ministra Meritxell Batet. Els Premis a la Qualitat i Innovació en la Gestió Pública són els únics guardons que atorga un organisme públic en aquest àmbit.

Organitzacions públiques d’arreu de l’Estat espanyol han optat a aquest premi, en la modalitat d’Excel·lència en la Gestió Pública, amb el requisit d’haver obtingut prèviament com a mínim un reconeixement de més de 300 punts EFQM de la qualitat i excel·lència dels seus sistemes de gestió. En aquest sentit, la Diputació de Tarragona va obtenir l’any 2010 el segell 300+ atorgat per l’European Foundation for Quality Management (EFQM); el 2014 va ser reconegut amb el segell 400+, i l’any 2017 va rebre el segell europeu de qualitat EFQM 500+, convertint-se en la primera diputació de l’Estat espanyol en rebre aquesta puntuació.

Els XII Premis a la Qualitat i Innovació en la Gestió Pública han reconegut també, en la modalitat d’Innovació en la Gestió, a la Tresoreria General de la Seguretat Social.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

83 + = 92

Últimes notícies