HomeEsportsKiko Vallespí tercer a la Pyrinées Race a França

Kiko Vallespí tercer a la Pyrinées Race a França

Kiko Vallespí va finalitzar en una meritòria tercera posició en la categoria de dotze gossos de la Pyrenées Race EDF, cursa de múixing, organitzada per l’Associació d’Evasió dels Pirineus Nòrdics, disputada del 5 al 7 de febrer de 2019 a l’altiplà de Beille en Ariège, pertanyent a la regió d’Occitània, a la frontera amb Espanya, inclosa en el calendari de la Federació Francesa d’Esports de Trineu, que va comptar amb la participació de vint múixers espanyols, italians, francesos i suïssos.

Un format zero, que va resultar un experiment positiu, abans de la posada en escena al 2020, del seu format final amb 10 etapes que creuaran França, Espanya i el Principat d’Andorra en distàncies d’uns 40 km.

El múixer tortosí va tenir una actuació força regular, invertint un temps de 3:17:50, en finalitzar les tres etapes, on va repetir en la seva totalitat la tercera plaça de la seva categoria.

La primera posició va ser per al basc Iker Ozkoidi, amb un temps de 2:44:24, amb segona posició del català CharlyFranch, 03:00:04.

Vallespí  va acabar amb bones sensacions, en la seva primera competició de la temporada, a la qual no acudia amb el màxim de garanties, ja que problemes mecànics en el seu vehicle tot terreny van impedir que pogués començar a entrenar amb normalitat l’últim trimestre de l’any 2018, i també li van privar de participar en competicions sobre terra. Després d’estar dos mesos aturat, a mitjans de desembre, va començar a preparar-se per arribar en condicions a les cites sobre neu que té previst cobrir aquest any 2019.

Ara Vallespí i el seu equip es prendran un respir d’una setmana en el pla competitiu i tornaran a l’acció del 18 al 23 de febrer a la Snow Race, prova que es disputa entre el Pla de Beret i Portainé.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 39 = 42

Últimes notícies