HomeEsportsPositiva estrena de la Cursa Urbana de Móra d'Ebre

Positiva estrena de la Cursa Urbana de Móra d’Ebre

Un total de 105 atletes, van participar en la primera edició de la Cursa Urbana de Móra d’Ebre, disputada el passat diumenge, amb un recorregut de 10 quilòmetres pels carrers i camins del terme municipal de la població.

L’organització va anar a càrrec de l’Ajuntament, amb la col·laboració de l’Associació Esportiva Picossa Trail i l‘Associació Excursionista La Picossa. El recorregut de la cursa amb inici a les 10.00 hores, va ser dissenyat amb l’objectiu de poder descobrir i gaudir dels carrers, monuments i llocs emblemàtics del municipi fent esport, amb una distància de 10 quilòmetres de longitud i 52 metres de desnivell positiu acumulats, amb un 95% de trams d’asfalt i només un 5% de pista de terra. El traçat de la cursa va tindre en compte els principals indrets del nucli urbà i de les zones no urbanes pròximes a la vila, amb sortida i arribada al Pavelló Municipal. Els participants van passar per indrets emblemàtics del municipi, com ara el castell, la passera del castell, el Club Nàutic, el passeig del Pont, l’illa de Saurí o les Sénies, entre altres.

Daniel Baena Miravete, de Badalona, i Lluisma Mas, de Riudoms, van ser els guanyadors, arribant junts a la meta amb un temps de 37.30.64 i 37.30.75, respectivament. El tercer classificat va ser Enric Caballé, de Riudecanyes.

En categoria femenina, es va imposar Sandra Vidiella, de Benifallet, amb 45.22.15, seguida de Marian Garbajosa, de Tarragona, i Anna Garcia, de Barcelona.

Els millors locals van ser, Mikel Bellart, 40.54.31 seguit d’Ovidi Garcia i Josep Ignasi Descarrega. En dones, la primera local va ser Susana Zaragoza 53.55.86, seguida d‘Anna M. Moseguí i Eva Descarrega.

La regidora d’Esports, Maria Rodríguez, va destacar el principal objectiu d’aquesta activitat “es tracta de promoure i apropar l’esport a tots els veïns de Móra d’Ebre i totes persones que volien gaudir d’una prova urbana d’aquestes característiques”. Els organitzadors van fer un balanç positiu de la cursa i van anunciar la seua continuïtat l’any vinent.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + 3 =

Últimes notícies