HomeEsportsEls clubs ebrencs van destacar al Campionat d'Espanya de rem de llarga...

Els clubs ebrencs van destacar al Campionat d’Espanya de rem de llarga distància

El CN Amposta va ocupar la tercera plaça del medaller, al Campionat d’Espanya de rem de llarga distància, disputat a la població d’Ourense de Castrelo do Miño, en les categories cadet, juvenil i absoluta, on els clubs ebrencs van obtenir un total de cinc medalles.

Les dos primeres posicions van ser per als equips andalusos del Circulo de Labradores i CN Sevilla, amb sexta plaça per al CR Tortosa. Per part ampostina es va endur la medalla d’or el dos sense timoner absolut de Victòria Cid i Aina Cid, amb plata pel dos sense timoner júnior de Laura Fibla i Paula Arqués i absolut d’Iris Castell i Núria Puig.

Al CR Tortosa, en el dos sense timoner, es van penjar la medalla d’or, els cadets Miquel Pellisa i Eric Pastor, i el bronze en categoria absoluta Alexander Sigurbjörnsson i Pau Vela.

Els remers ebrencs van tenir una aportació molt decisiva en la segona posició ocupada per la selecció catalana al Campionat d’Espanya per Autonomies en embarcacions de quatre i vuit, celebrat al mateix escenari on van sumar un total de 150 punts. Els clubs ebrencs van aportar 23 remers a la selecció catalana, que va competir amb un total de 56, i va acabar amb un espectacular balanç de 18 medalles, sis en cada un dels tres metalls. La primera plaça va ser per a la selecció d’Andalusia amb 166 punts, i en tercera posició va acabar la gallega amb 78, per davant de les seleccions d’Euskadi, València, Cantàbria, Astúries, Aragó i Navarra.

El CN Amposta va aportar 12 remers, Anastasia Zakarova, Laura Turón, Emma Alimbau, Paula Arques, Joan Bel, Aaron Cano, Aina Cid, Victòria Cid, Núria Puig, Iris Castell, Àlex Pagà i Antonio Babitsev.
El CR Tortosa va comptar amb set representants, Eric Pastor, Pau Simó, Miquel Pellisa, Clara Andreu, Pau Vela, Ismael Rifi, i Àlex Sigurbjönsson. Els restants van ser Marc Marques, Àngel Avila i Aram Ibrahim del Club Delta de Sant Jaume d’Enveja i Marta Mariano del CN Sant Carles de la Ràpita.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 12 = 17

Últimes notícies