Deltebre prepara el Carnaval amb previsió de més participació i nous menús gastronòmics

Compta ja amb més de 25 comparses inscrites

Terres de l'Ebre

Deltebre prepara el Carnaval amb previsió de més participació i nous menús gastronòmics
Deltebre prepara el Carnaval amb previsió de més participació i nous menús gastronòmics

Deltebre es prepara per a viure uns dies amb molts d’esdeveniments plens d’imaginació i bon humor. Els propers 22, 23 i 24 de febrer torna una de les festes més esperades del municipi: el Carnaval de Deltebre, que creix any rere any i es consolida com el carnaval de referència del Delta de l’Ebre a causa del gran èxit de participació que es preveu també en la present edició.  

Com ja va sent habitual, l’acte central del programa del Carnaval és la rua, que es fa el dissabte 23 de febrer i que enguany, malgrat que encara resten sis setmanes per a la seua celebració, compta ja amb més de 25 comparses inscrites. 

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha agraït “la implicació a totes les persones i a tot el teixit associatiu que col·labora en esta festa que ha impulsat el govern municipal, i que fa que el carnaval de Deltebre siga un dels esdeveniments de referència del nostre territori”.  De fet, si bé la rua és l’acte estrella, el mateix tinent d’alcalde de Dinamització Social i Participació Ciutadana, Carlos Serra, ha explicat que esperen un increment de participació “enguany tornem a tenir l’objectiu de superar el miler de participants”,  El Carnaval de Deltebre també presenta diferents activitats per a tota la família, com és el cas del taller de màscares per als més petits, el carnaval Jove, el Carnaval caní i el Carnaval infantil.  
De fet, segons ha detallat Serra, “hem preparat un programa d’activitats complet per a tots els públics amb l’objectiu que tothom qui vulga puga gaudir del Carnaval de Deltebre, ja siga com a participant o espectador”. Enguany totes les activitats s’han englobat amb el lema ‘Mare Quin Quadro!’.  

Més enllà de la festa enguany, a banda de les pròpies activitats, també s’ha volgut posar èmfasi en la part gastronòmica del Carnaval, tal com indica el regidor d’Acció Comercial, Francisco Castro, “volem que esta festa del Carnaval no només tinga repercussió amb una gran participació als carrers del municipi, sinó que també siga una oportunitat per a dinamitzar la restauració local”. Per este motiu, conjuntament amb el programa, també s’han editat els diferents menús proposats pels restaurants participants.  

En total hi participen 9 restaurants (Mas Prades, Tasca 20 de Maig, Les Dunes, La Cuineta de Sergi, Lo Furo, l’Embarcador XXI, Deltaic, Delta Hotel i Casa Nicanor) que oferixen menús que oscil·len entre els 15 € i els 40 €.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article