HomeSense categoriaL’EAPC programa més de trenta cursos de formació a les Terres de...

L’EAPC programa més de trenta cursos de formació a les Terres de l’Ebre

L’Escola d’Administració Pública de Catalunya (EAPC) ha iniciat aquest matí el nou curs 2019 a les Terres de l’Ebre amb la Sessió sobre funcionalitats del S@rcat.  Digitalització i còpia autèntica. En aquesta primera sessió formativa, que ha tingut lloc a la seu de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, a Tortosa, hi participen un total de 39 treballadors públics de l’Administració de la Generalitat del territori.

L’EAPC aquest 2019 ha programat més de trenta cursos de formació per al primer semestre de l’any a les Terres de l’Ebre, adreçats tant a treballadors de l’administració de la Generalitat, com de la Diputació de Tarragona, ajuntaments i consells comarcals, tal com ha explicat en l’obertura del curs la secretària d’Administració i Funció Pública, Annabel Marcos, juntament amb la directora territorial de la Presidència, Rosa Peig.

L’EAPC ofereix serveis i productes relatius a la captació i reconeixement del talent, la formació,  l’assessorament i la recerca en l’àmbit de la funció pública, adreçats a tot el personal del sistema públic català així com a tots els agents implicats en l’àmbit de la gestió pública.

Els cursos, presencials, semipresencials o virtuals, abasten diversos àmbits com l’econòmic, el jurídic o l’administratiu; la comunicació i habilitats; les TIC; les relacions humanes, prevenció de riscos laborals i polítiques socials i suport a les polítiques de Govern. Per a més informació, es pot consultar la web de l’EAPC  http://http://eapc.gencat.cat/ca/inici/

Pel que fa al 2018, l’EAPC va dur a terme a les Terres de l’Ebre un total de 66 cursos de diversos àmbits, en què participaren 1.105 treballadors públics de l’administració ebrenca.

 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 3 =

Últimes notícies