HomeCulturaL’aula de Cant de l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació...

L’aula de Cant de l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Tortosa i Roberto Olivan presenten ‘Mites Moderns’

Els alumnes de l’Aula de Cant de l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Tortosa presenten aquest dissabte l’espectacle ‘Mites Moderns’, un recull d’històries i relats musicals de l’època del classicisme cantades per veus femenines que expressen sentiments universals. Aquest és el fil conductor de l’espectacle, com les veus i els cossos de les intèrprets representen els sentiments protagonistes d’àries i peces corals de Mozart, Gluck i Haydn. L’obra compta amb la direcció escènica de Roberto Olivan i la direcció musical de Cecília Aymí.

L’espectacle és el resultat d’un workshopque Roberto Olivan ha impartit aquest curs a l’Aula de Cant de l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Tortosa. Una experiència enriquidora pels alumnes, ja que els ha permès treballar amb un prestigiós coreògraf, que ha creat un fil conductor per l’escenificació a partir de peces musicals que formaven part del curs.

Roberto Olivan col·labora una vegada més amb la Diputació de Tarragona, com ja va fer en l’espectacle ‘Ritmes de la Mediterrània’ el passat mes de juny, on la seva companyia de dansa R.O.P.A. va actuar conjuntament amb el grup Ensemble de Percussió, format per alumnes dels tres conservatoris de música de la Diputació. Olivan té una sòlida formació com a ballarí professional a l’Institut del Teatre de Barcelona i a l’escola P.A.R.T.S. de Brusel·les i amb una carrera reconeguda internacionalment. És el director de R.O.P.A., companyia de dansa fundada per ell mateix el 2001, i director i fundador del Festival Deltebre Dansa, que se celebra anualment des del 2004. La seva trajectòria artística compta amb diversos reconeixements a nivell internacional.

L’entrada a ‘Mites Moderns’ és gratuïta, amb aforament limitat. Tindrà lloc aquest dissabte, 16 de febrer, a les 12.30h a la sala d’actes del Patronat Obrer de Tortosa.

 

 

 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 47 = 49

Últimes notícies