HomeSense categoriaLa Cambra de Comerç de Tortosa ha estat present amb estand propi...

La Cambra de Comerç de Tortosa ha estat present amb estand propi a la fira IMEX-Madrid 2019.

Organitzada per la revista d’empresa internacional Moneda Única, la fira ha comptat amb la participació d’empresaris amb un clar interès en la internacionalització que han volgut aprofitar l’oportunitat que ofereix la Fira IMEX per reunir-se amb els consellers econòmics i comercials dels 65 països que han conformat aquest any la presència internacional d’IMEX-Madrid.

Els responsables de la Cambra de Comerç de Tortosa, Xavier Mompel director de l’àrea de Comerç Exterior i Francesc Minguell Gerent de la Cambra es van reunir en més de 40 empreses interessades en les missions i programes d’acompanyament que realitza la Cambra preferentment als mercats de Marroc, Guinea Equatorial, Bissau, Costa de Marfil i Camerun. Cal recordar que la Cambra, és especialista a nivell nacional, d’aquests països. En alguns d’ells ja fa més de 10 anys que s’hi viatge en regularitat, arribant a implantar empreses del territori i tancar operacions tant d’importació com d’exportacions.

Xavi Mompel va destacar, el bon nivell i professionalitat de les empreses participants. “Les entrevistes han anat per molt bon camí, ara treballarem per fer un bon seguiment. IMEX és una fira on participen tots els agents involucrats en la internacionalització de l’empresa on es podem arribar a tancar també col·laboracions importants per a les empreses del nostre territori”.

Per la seva part, el Gerent de la Cambra Francesc Minguell, ha comentat que “participar a fires d’aquest nivell dona molt visibilitat al treball de la nostra Cambra. Juntament en la Cambra de Madrid, hem sigut les úniques de tot el país. A més dels contactes hem assistit a tota la programació de seminaris organitzats per la mateixa fira i l’ajuntament de Madrid”.

José Terreros, director de la fira IMEX, es mostra molt satisfet amb els resultats d’aquesta nova edició i ha destacat “el nivell de professionalitat dels visitants”. L’interès plantejat ha estat indiscutible, especialment per les empreses del sector serveis, arribant a realitzar fins a 3.480 entrevistes OneToOne.

Els assistents a la fira també han pogut visitar els estands de les empreses expositores i assistir a qualsevol de les 93 conferències i 2 taules rodones programades relacionades amb la internacionalització (finançament empresarial, pagaments i cobraments, assegurament financer, mercats i països amb potencial per a la inversió, aduanes, solucions jurídiques, mercats de destinació, comerç electrònic, etc.).

 

 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + 6 =

Últimes notícies