Dos ferits greus en un accident entre dos camions a l’AP-7 a l’Ametlla de Mar

Han topat per encalç i s'ha hagut de tallar un carril en sentit nord

Terres de l'Ebre

Pla general d'un accident per una topada per encalç entre dos camions a l'AP-7 a l'Ametlla de Mar i dels equips de Bombers treballant-hi, amb un dels camions bolcat al voral de l'autopista.
Pla general d'un accident per una topada per encalç entre dos camions a l'AP-7 a l'Ametlla de Mar i dels equips de Bombers treballant-hi, amb un dels camions bolcat al voral de l'autopista. | Bombers

Dues persones han resultat ferides de gravetat en un accident de trànsit entre dos camions a l’autopista AP-7 a l’Ametlla de Mar.

Segons informa el Servei Català de Trànsit, els dos ocupants d'un dels dos camions han quedat ferits greus. Un dels camions ha bolcat i una persona, el copilot, ha quedat atrapat i ha hagut de ser excarcerat pels Bombers. Els ferits han estat traslladats en ambulància a dos centres hospitalaris: al Verge de la Cinta de Tortosa i al Joan XXIII de Tarragona. L’avís de l’accident s’ha rebut a les 7:10 hores. Segons Trànsit, els dos camions han xocat, en un encalç lateral. S’hi han desplaçat tres unitats del SEM, quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra i cinc dels Bombers. A causa de l’accident s’ha hagut de tallar un carril en sentit Barcelona i s’han format algunes retencions. 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article