HomeTurismeUna trentena d'agents turístics participen a la primera jornada de Networking Turístic...

Una trentena d’agents turístics participen a la primera jornada de Networking Turístic Local de Tortosa

Dijous va tenir lloc la primera Jornada de Networking Turístic Local de Tortosa, que es va desenvolupar al llarg de tot el matí a l’Aula Didàctica del Museu de Tortosa.

Hi van prendre part una trentena d’empreses i organitzacions de Tortosa, el Baix Ebre i el Montsià, que formen part de l’ecosistema turístic del territori. L’objectiu de la jornada va ser el de visibilitzar els diferents agents turístics presents al territori, així com crear un espai de trobada que permetrà el sorgiment de dinàmiques de col·laboració per tal d’enfortir el territori com a destinació turística aprofitant-ne les característiques naturals i socials, com a targeta de presentació d’una proposta caracteritzada per la qualitat de l’oferta.

Per tipologia d’empreses, les que més presència van tindre van ser les relacionades amb els allotjaments turístics, seguides de les vinculades amb l’àmbit receptiu, el dels guiatges, la comunicació, el lloguer, el transport, la restauració o el comerç i experiències. Amb aquesta característica van posar de manifest la diversitat de l’activitat econòmica existent al voltant del turisme, i la importància que aquest vessant té per a l’economia de la ciutat i el territori.

La jornada va comptar amb diverses ponències, que es van estructurar al voltant del producte turístic que ofereix Tortosa i les Terres de l’Ebre. Hi van prendre part Xavier Bayerri, de l’Agència Catalana del Consum, que va donar a conèixer aspectes de la normativa actual, pel que fa al consum en els viatges combinats; Jaume León, consultor turístic i gerent d’una agència de viatges que treballa a les terres de Lleida, que va exposar la importància de crear productes orientats a la demanda i als mercats emissors; Montse Peñarroya, consultora digital, que va assenyalar la importància de la digitalització a les PIME, i Paula Subirats, de Baix Ebre Avant, i Jordi Borrajo, de l’Ajuntament de Tortosa, que van explicar els diferents serveis relacionats amb el desenvolupament local i l’emprenedoria que ofereixen el Consell Comarcal del Baix Ebre i l’Ajuntament de Tortosa.

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

65 + = 68

Últimes notícies