La Sénia negocia recuperar la concessió de la piscina municipal

L’empresa concessionària ha tancat esta setmana les instal·lacions sense previ avís

Terres de l'Ebre

La Sénia negocia recuperar la concessió de la piscina municipal
La Sénia negocia recuperar la concessió de la piscina municipal

L’Ajuntament de la Sénia celebrarà este divendres a la tarda una assemblea informativa oberta a la ciutadania per a explicar la situació de la piscina municipal que es troba tancada des del passat dilluns, dia 11 de febrer.

La concessionària del servei  Lleuregest Serveis Esportius S.L. a través d’un cartell penjat a la porta informava dilluns als usuaris que el servei quedava interromput temporalment “per incompliment de l’alcalde”. L’Ajuntament de la Sénia, a través d’un comunicat assegura que el tancament de les instal·lacions s’ha fet “sense previ avís per l’empresa” i que es pendrien les “mesures oportunes”.

El tancament de la piscina s’ha produït en el marc de les negociacions que el consistori i l’empresa concessionària del servei de la piscina municipal Lleuregest Serveis Esportius S.L. mantenen per a remunicipalitzar el servei. L’empresa fa temps que travessa dificultats econòmiques i la voluntat de l’Ajuntament passa per rescindir el contracte i recuperar la concessió de les instal·lacions amb l’objectiu de poder gestionar l’equipament de forma directa des del consistori. Per a poder recuperar la concessió l’Ajuntament haurà d’indemnitzar l’empresa concessionària. 

El govern municipal de la Sénia no ha volgut de moment fer declaracions sobre la situació actual i explicarà l’estat de les negociacions en l’assemblea oberta d’este divendres a la tarda. 

La piscina municipal de la Sénia està en funcionament des del juny del 2013 i el seu tancament ha provocat la indignació dels usuaris.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article