Esquerra presenta alcaldables nous al Mas i Aldover, on s’estrena, i a Ulldecona, Sant Jaume i Jesús

Eleccions Municipals 2019

Paredes i Bertomeu, caps de llista a Ulldecona i Sant Jaume.
Paredes i Bertomeu, caps de llista a Ulldecona i Sant Jaume.

L’assemblea de militants i simpatitzants d’ERC a Ulldecona, celebrada el 26 de gener, va escollir Alfred Paredes Poy com a alcaldable. Paredes va explicar:  “Després d’anys de participació en les activitats culturals i cíviques del poble i un cop m’he establert a Ulldecona, penso que ha arribat el moment de posar-me a la disposició de la ciutadania”. Des de l’any 2016 és director de l’Escola Josep Balmesde Santa Bàrbara. 

També hi haurà cap de cartell republicà nou a Sant Jaume d’Enveja, on el grup local ha escollit Joan Bertomeu, actual regidor d’Esports i Promoció de l’Empresa del consistori santjaumenc, on Esquerra Republicana governa amb el PSC. Bertomeu agafa el relleu de Joan Salvador Balagué, actual primer tinent d’alcalde.

Esquerra Republicana també va presentar el passat cap de setmana els seus candidats als propers comicis municipals en tres poblacions més: el Mas de Barberans (Ernesto Rillo), Aldover (Rosalia Pegueroles) i Jesús (Albert Queral). Tant en el cas del Mas de Barberans com en el d’Aldover, és la primera vegada, des de la recuperació de la democràcia, que es presentarà una candidatura republicana a unes eleccions municipals. En el cas de Jesús, el candidat a la presidència de l’EMD també és nou.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article