HomeSense categoriaDeltebre cedix uns terrenys de 2.500 m2 a la Confraria de Pescadors...

Deltebre cedix uns terrenys de 2.500 m2 a la Confraria de Pescadors per fer-hi una depuradora de marisc

L’Ajuntament de Deltebre ha signat un conveni amb la Confraria de Pescadors Sant Joan pel qual se cedeix a l’entitat uns terrenys municipals de 2.400 m2 al Polígon Industrial.

L’activitat de la Confraria i el seu creixement es veuen ara limitats per la ubicació en què es troben, al costat del passeig fluvial de Deltebre. Amb l’acord de cessió d’ús d’estos terrenys els pescadors podran ara ampliar l’activitat amb la construcció d’una nova nau industrial de 280 m2 al polígon on s’hi ubicarà una depuradora de marisc i un punt de comercialització d’angula.

“El sector pesquer de Deltebre és un actiu econòmic del municipi que, per al seu desenvolupament, necessita unes instal·lacions adequades atenent a l’activitat generada en el seu dia a dia”, ha explicat l’alcalde, Lluís Soler. 

El conveni entre l’Ajuntament i la Confraria de Pescadors preveu una cessió d’ús dels terrenys a 30 anys (prorrogables), mentre la Confraria haurà de fer una inversió econòmica de 120.000 euros per a la construcció de la nau industrial. Una vegada finalitze la cessió d’ús, la nau industrial serà propietat de l’Ajuntament de Deltebre. Tanmateix, el conveni té una caducitat de dos anys en el cas que durant aquest termini no s’haja dut a terme la construcció d’aquest equipament per part de la Confraria de Pescadors. El conveni es va aprovar per unanimitat en el ple del passat dimarts, 12 de febrer, i es va rubricar el dia 13, en un acte amb l’alcalde de Deltebre i el president de la Confraria de Pescadors. 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + = 12

Últimes notícies