HomeSense categoriaLa fira de l’oli i la garrofa de Jesús aposta per continuar...

La fira de l’oli i la garrofa de Jesús aposta per continuar donant rellevància al concurs de tast

Per primera vegada el Concurs de Tast dels Olis de la Fira de l’Oli i la Garrofa de les Terres de l’Ebre de Jesús tindrà un apartat especial pensat per al món de la restauració.

Es tracta de l’elecció del millor oli entre tots els finalistes al concurs per part de gastrònoms i xefs de prestigi d’àmbit nacional. Un qualificat jurat gastronòmic valorarà altres peculiaritats que acaben repercutint positivament en aspectes relacionats amb la nostra cuina, on l’oli d’oliva té un paper clau en ser un ingredient indispensable de la dieta mediterrània.

La rellevància del jurat posa de manifest la voluntat dels organitzadors per a donar a esta menció especial un destacat paper enguany i en les futures edicions del concurs de tast. El pròxim 21 de febrer al Museu de l’Oli de la Cooperativa Soldebre a partir de les 19.30 hores, i obert al públic, tindrà lloc esta primera i innovadora deliberació. El Jurat estarà format per Pep Nogué,  d’El suplement de Catalunya Ràdio i director culinari del CIB (Culinary Institute of Barcelona), Josep Sucarrats, director de la Revista Cuina; Jeroni Castell, xef de Les Moles; Joan Forcadell Piñol, xef; Javier Campo, sommelier i maitre Restaurant/hotel Villa Retiro, Jordi Bort, membre de la comissió organitzadora de la Fira de l’Oli i la Garrofa de les Terres de l’Ebre, i Josep Maria Audí, director del Jurat del XXXV Concurs al Tast dels Olis.

La Fira de l’Oli i Fira de la Garrofa de les Terres de l’Ebre es celebrarà a Jesús del 22 al 24 de febrer. 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

74 + = 76

Últimes notícies