HomePolíticaEl PSC Tortosa farà 4 assemblees obertes per a ultimar el programa...

El PSC Tortosa farà 4 assemblees obertes per a ultimar el programa de Roig

El PSC de Tortosa té previst fer quatre assemblees obertes, entre el 20 de febrer i el 13 de març, per a acabar de tancar l’anomenat Llibre Roig -amb referència a l’alcaldable socialista, Enric Roig- amb el programa electoral per als comicis del 26 de maig, coordinat per Dolors Bel i Manel de la Vega.

La presentació del programa es farà el 19 de març, però els socialistes han avançat els fonaments del seu projecte.

S’hi inclou la creació de l’Observatori de la Indústria, el Comerç, el Turisme i l’Ocupació, per a entre altres industrialitzar Tortosa i evitar que els jóvens hagen de marxar a treballar a fora. Els socialistes lamenten que “ningú haja fet res en 12 anys” al polígon Catalunya Sud impulsat per l’últim “govern de progrés”. Lligat a la industrialització, hi ha la reclamació d’infraestructures de mobilitat com el tercer pont, l’autovia A-7 per l’Ebre i la millora de la C-12, i equipaments com un tercer institut, així com el repte de crear “un nou model de dotació energètica als polígons amb energies renovables”. També s’aposta per reclamar nous estudis universitaris.

La formació planteja el seu projecte en quatre grans eixos: una Tortosa per a treballar, per a avançar, per a viure-hi i per a gaudir. Es concreten aspectes com la creació d’una anella verda que comunique tots els pobles, la construcció d’una piscina descoberta i l’activació de regidories de Patrimoni i d’Habitatge o d’una Àrea d’Igualtat que propicie un increment de recursos en serveis socials.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 46 = 54

Últimes notícies