HomeCulturaLa tortosina Mercè Gómez guanya el 19è Concurs de Pintura de Jesús...

La tortosina Mercè Gómez guanya el 19è Concurs de Pintura de Jesús amb ‘Tornar a la terra ‘

El dissabte 23 de febrer, en el marc dels actes de la XXIV Fira de l’Oli de les Terres de l’Ebre i III Fira de la Garrofa, Jesús lliurarà, a les 19 hores i a la Sala Jordi Brull, els premis del seu 19è Concurs de Pintura. Aquesta convocatòria, consolidada ja com a cita cultural és de temàtica rural i fa especial incidència en el món de l’oliva i la garrofa.

S’hi ha presentat un total de trenta-una obres, des de la categoria infantil fins a la categoria general (sense participació en la categoria de dibuix juvenil i a la categoria de pintura i dibuix sènior). Amb una dotació econòmica global de més de 1000 €, s’hi lliuraran dos premis de categoria general i un premi de categoria general local (el segon va quedar desert). Així, la tortosina Mercè Gómez s’endurà el 500 € patrocinats per l’EMD de Jesús amb el quadre Tornar a la terra, i el manresà Ernest Descals, habitual al concurs i guanyador d’edicions anteriors, els 150 € patrocinats per Royes i Materials Gisbert amb Oliveres al camp.

Pel que fa als artistes locals, Fernando Ferré, amb Oliveres i caseta, guanyarà els 300 € patrocinats per l’EMD de Jesús.

Les categories infantil i juvenil comptaran amb el patrocini de Muniatto Xou -que lliurarà el Premi Especial Fira de l’Oli a Clara Cubells. La Mallén, La   Galeria, Ofi Complet, Primitivo Conesa, GIS, Gascó, Nati Dolços i Festa, FEVI, Altadill i Opticàlia Jesús.

Mònica Sales, regidora de Cultura de l’EMD de Jesús, ha destacat el gran número d’obres
presentades així com el treball realitzat pels membres del jurat: “Un any més el concurs ha comptat amb Cinta Cugat, Joan Panisello i Carme Sabaté com a jurat, a qui agraïm la seua col·laboració i la seua dedicació per escollir amb criteri i delicadesa les obres guanyadores del concurs.”

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 88 = 94

Últimes notícies