HomeSense categoriaLa Festa de la Carxofa d’Amposta repetirà celebració en diumenge

La Festa de la Carxofa d’Amposta repetirà celebració en diumenge

Després de l’èxit de participació registrat en les darreres edicions, Amposta es prepara per a la celebració, el 24 de febrer, de la XXIV Festa de la Carxofa, tot un referent gastronòmic a les Terres de l’Ebre, on este producte tan típic del territori és protagonista destacat.

De nou els restauradors d’Amposta faran tastos amb la carxofa com a protagonista culinari. Enguany hi participaran un total de sis restaurants: Els Ullals, El Secret, Temps de Terra, Bosc de Ribera, La Nuova Tratoria i Pastisseria Michel. La degustació dels restaurants serà a 2 €, mentre que la de l’Ajuntament a 3 €. Els tiquets es vendran a partir de les 11 h del matí al pavelló i a les 12 h es donaran les degustacions.

Els mateixos establiments que participaran en la Festa de la Carxofa, prendran part també en les XV Jornades Gastronòmiques, del 24 de febrer al 24 de març. L’estrena l’any passat d’un aparcament habilitat per a autocaravanes, on van estacionar més de 100 vehicles en un espai de 8.000 metres quadrats, va tindre molt bona acollida, i a més es repetix la celebració de la jornada en diumenge, iniciativa que es va posar en marxa també l’any passat, i va propiciar un augment de visitants i més participació de ciutadans ampostins.   

L’Ajuntament d’Amposta, en el marc de la Festa de la Carxofa, organitza un Mercat de productes de les Terres de l’Ebre km0, per a generar ocupació, fomentar el creixement econòmic, la cohesió social i contribuir a la difusió gastronòmica ebrenca, posant una carpa a disposició dels productors i venedors. 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 16 = 19

Últimes notícies