HomeOpinióSeré la vostra veu

Seré la vostra veu

Seré la vostra veu, gent de les Terres de l’Ebre, Camp de Tarragona i Baix Penedès. Seré la vostra veu perquè així ho vau decidir el passat 28 d’abril. Estic molt agraït i satisfet que m’hàgiu fet confiança per representar-vos al Congrés de Diputats durant la pròxima legislatura. Al llarg de la campanya us vaig demanar el suport per la candidatura que he tingut el goig d’encapçalar, assegurant-vos que presentar-me com a cap de llista no seria una qüestió simbòlica.

No ho serà, us ho ben asseguro. Aniré a Madrid a defensar el que importa a la gent d’aquesta terra, a les seves empreses, al seu teixit social i cultural. Han tractat de silenciar-nos, ens han posat bastons a les rodes per expressar-nos, ens sotmeten a un judici ignominiós. Però no defallirem, no ens rendirem.

Ara, a més, comptem novament amb la força que donen les urnes. Una vegada més, els ciutadans i ciutadanes de la demarcació de Tarragona i les Terres de l’Ebre han avalat la proposta de Junts per Catalunya. Portaré el cap ben alt al Congrés, la paraula resignació no existeix al nostre vocabulari polític.

Durant la campanya, les condicions en les quals vaig poder fer-vos arribar el nostre missatge van ser complicades. Les entrevistes dels mitjans de comunicació respostes per escrit, les connexions amb temps limitat per via telemàtica des de la presó… però, malgrat les dificultats, ens vam poder explicar.

Els darrers dies hem viscut novament els intents per silenciar-nos. Aquest cop, amb la candidatura europea del president Carles Puigdemont i els consellers Toni Comín i Clara Ponsatí. No se n’han sortit. Som conscients, doncs, que queda molt de camp per córrer en la defensa de les llibertats i la democràcia. Per això us demanem un cop més que seguiu tossudament alçats, ferms, perquè només així, junts, ens en sortirem.

Com a diputat lluitaré per la llibertat d’expressió, els drets civils, la democràcia, tot el que va representar l’1 d’octubre. Apostarem per una política basada en el diàleg, però amb la convicció que aquest país ja ha decidit ser lliure. Construirem una República catalana per a tothom, socialment inclusiva, sostenible econòmicament i ambiental, amb una cultura rica.

Estic a la vostra disposició. La presó preventiva injusta a la qual ens sotmeten només coarta la llibertat de moviments, però vull que sapigueu que, com sempre he fet al llarg de la meva trajectòria política, em deixaré la pell per vosaltres. Gràcies per permetre’m ser la vostra veu.

Josep Rull i Andreu
Josep Rull i Andreu
Soto del Real
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 34 = 43

Últimes notícies