HomeOpinióEn memòria d'Antonio Acero, president de la Penya Ciclista Baix Ebre “Ja...

En memòria d’Antonio Acero, president de la Penya Ciclista Baix Ebre “Ja Arribarem”, entre 1984 i 1996

La setmana passada ens va deixar Antonio Acero Álvarez, que fou President de la Penya Ciclista Baix Ebre “Ja Arribarem” entre 1984 i 1996. Acero va continuar la tasca de revitalització del ciclisme tortosí iniciada anys abans per Pedro Moreno al capdavant de la Penya. Com a president de l’entitat cal atribuir-li la instauració de la Marxa Cicloturista Terres de l’Ebre amb finals a Caro, l’organització del torneig intervelòdroms a Tortosa durant els anys 80, diversos finals d’etapa de la Volta Catalunya a la nostra ciutat, i també fou un dels impulsors i col·laboradors amb l’establiment de l’equip ciclista rus Lokosphinx a la nostra ciutat. Precisament, el màxim responsable d’aquest equip, Alexander Kutznesov, el va tenir com un dels principals col·laboradors seus durant molts anys.
Nascut al Perelló el 9 de novembre de 1934, es va establir a Tortosa després d’uns anys residint a Alemanya, on va formar una família de quatre fils: Guillermo, Antoni Joan, Sònia i Álvaro.

La seva afició al ciclisme el va portar a fer-se soci de la Penya l’any 1980 i posteriorment fou elegit president, fins al 1996 en què va deixar el càrrec. Persona cordial i dialogant va tenir sempre una bona relació amb els altres clubs de la ciutat. Els que vam formar part de la història del ciclisme tortosí durant aquells anys sempre et recordarem, Antonio, tant en l’aspecte esportiu com personal i humà. Gràcies per la teva gran aportació al nostre esport i per haver escrit una pàgina brillant del ciclisme ebrenc.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

81 + = 88

Últimes notícies