Així no, amic Joan, així no

No tot es vàlid, i per una sinecura (poc treball ben pagat) no pots negar la realitat, amic Joan Sabaté. Tu, una persona que prové del comunisme, se suposa que vols que la veritat sigui superior a qualsevol opinió o manipulació.


Què pensaran el molts alumnes que varen passar per les teves aules del que dius. Creus que ho entendran? Ja saps a què em refereixo, a les teves paraules com a nou governador civil de Tarragona, dic governador perquè el teu suport a l'actuació policial de l’u d'octubre es d'una època passada.


Com et vas atrevir a dir que l'actuació de la policia el dia 1 d'octubre va ser correcta, que els havien provocat els votants. Un home d'esquerres no pot dir aquesta barbaritat. Ni per un bon jornal, ni per cotxe oficial ni per res. Perdó, m'equivoco, només ho pots dir per la vanitat d'un càrrec. I tu has sigut vanitós, has fet mànegues i capirots per estar sempre a dalt.
Com respons a part de la teva gent amb aquestes paraules! Haguessis estat molt bé calladet!

Ets professor d'Institut i, com a ensenyant, pareix que no t'importi res mentir d'aquesta manera tan ridícula. 

Els votants d'aquell dia eren gent que, en legalitat o no, varen anar a votar, sense armes ni instrument perillosos. Enfront tenien a joves especialitzats a pegar cops de porra sense mirar ni cara ni ulls.


Tinc un consol, senyor governador civil, que tots aquells que varen cridar a por ellos oé, ara no tenen policia per defensar-se dels narcotraficants i demanen ajuda per l'allau de gent que els entren. Ho sento, penso que la venjança és un plat que es deu menjar ben fred. 
Ah! i pensi que no sempre París bien vale una misa.

Li desitjo molta sort com a cap de l'ordre públic de la policia espanyola i que a aquesta missa no es reparteixin massa hòsties. 

Comentaris

Cinta Tortosa
4.

Joan Sabaté, Juanito a Remolins, tan prop que vius del "Col•legi Electoral" del teu barri, que tants vam defensar... Em sembla que tot Remolins s'ha quedat decebut amb les teves paraules. Són inadmissibles.

Josep Bayerri Tortosa
3.

Joan sabaté es dolent. Un dia ja explicar el mal que va fer al socialisme, a ICV, a la democràcia i a les nostres terres. Tot per la seva obsessió de manar a qualsevol preu. Es creu que es superior a tothom, està malalt

Cándido JORNET. Advocat. Tortosa
2.

Molt ben dit, Jordi Casanova!!
Jo també li vaig dir que no hi havia pitjor cec, que aquell qui no volia vore...!!

Comenta aquest article