Licenciado Vidriera

Llàstima que en Pablo (homònim del Jutge) i Rivera ( homònim de José A. P. de Rivera) no tinguin tantes respostes com va escriure Cervantes a la seva obra El licenciado Vidriera. En tant de màsters i viatjar per predicar la seva religió no tenen temps de llegir obres no tant esmentades com Candido de Voltaire i la referida.

Aquests actors de la política no creuen important treure el tirà de Cuelgamuros, ni parlar de la norma que permet que l’església es posi al seu nom edificis com la Mesquita de Còrdova. Ni que els assassins durant quaranta anys demanin perdó a les seves víctimes. No els sento parlar del crim de Federico García Lorca, ni de Companys, ni del President del Barça, ni de…

Aquests només volen parlar d’ETA. Si no demanen perdó,si no els han d’apropar a casa, etc. O sigui, que la Llei s’apliqui amb rigor a aquests terroristes que han abandonat les armes i que no es signi mai la pau amb ells. Són tan ridículs que són més papistes que el Papa. Ni els familiars de les víctimes li fan costat. Els 39 anys del colpista catòlic/criminal, que va considerar que les espanyes eren el seu vedat particular, s’han d’oblidar i no interessen a ningú. Tampoc importa que el patrimoni de la humanitat, com la Mesquita de Còrdova i altres edificis, passi a les mans particulars de l’Església catòlica.

Als simpatitzants d’aquests dos partits els recomanaria que fessin una llegida a les contestes del Licenciado Vidriera d’en Cervantes. Només en citaré dues: 1.-La honra del amo descubre la del criado. Según esto mira a quien sirves i quan honrado eres.2.- Apuesto que el Juez lleva víboras en el seno, pistoletes en el cinto y rayos en las manos, para destruir todo lo que alcanzare su comisión: Sentencia desproporcionada i considerar que el Tribunal Superior tendrá misericordia. Más valdría que fuese él recto y honrado.
Ho sento, Cervantes s’ha de llegir en castellà, com que dominem les dos llengües no patim, a pesar d’haver estat adoctrinats en castellà.

Jordi Casanova Giner
Jordi Casanova Giner
advocat i escriptor aficionat
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 7 =

Últimes notícies